Микро Тел Тракинг Апликација

  МТ-ТА е тракинг апликација развиена за потребите на нашето работење со цел нашите клиенти да имаат можност во реално време да ја следат состојбата на сите уреди кои се превземени или донесени за тестирање, поправка и рефабрикување

  Најави се:

  11 + 12 =

  Апликација за нов корисник

  10 + 6 =

  Страната е во фаза на изработка!!!

  Микро Тел – Тракинг Апликација

  ДТУ „Микро Тел“ ДООЕЛ – Скопје
  ул. Февруарски Поход бр. 48 лок 5
  1000 Скопје, Република Северна Македоnija

  За помош:  support@mt.mk