Micro Tel

Македонски Телеком

Соработка на полето на тестирање и поправка на професионална телекомуникациска опрема, терминална опрема, системи и уреди за напојување, телекомуникациска корисничка опрема, телевизиска корисничка опрема и друго

А1 Македонија

Соработка на полето на тестирање и поправка на професионална телекомуникациска опрема, системи и уреди за напојување, телекомуникациска корисничка опрема, телевизиска корисничка опрема и друго

Ериксон Македонија

Соработка на полето на тестирање на телекомуникациска корисничка опрема и телевизиска корисничка опрема со целосна логистика, транспорт и складирање

Тотал ТВ

Соработка на полето на тестирање и поправка на телекомуникациска и телевизиска корисничка опрема со целосна логистика и транспорт

TTI – Tatung Technology Inc. – Taiwan

Соработка на полето на тестирање и поправка на телевизиска корисничка опрема во Гарантен Рок за подрачјето на Македонија, Унгарија и други

 • ЗТЕ Македонија
 • Светска Банка
 • МНАВ – Македонска навигација
 • Балкан Енерџи Груп
 • Промпт Македонија
 • ИЦС Консалтинг
 • ИТС – Искрател
 • Ассеко СЕЕ
 • Виста груп
 • Фибернет МК
 • Овернет
 • Кабтел
 • Релисис
 • Зодра
 • Конектел-МК
 • Апекс
 • Мак Сат
 • Алтра Сат 2000
 • Итек системи
 • Универзитет на Југоисточна европа
 • Кроација Осигурување Живот
 • Др. Пановски
 • Алкалоид
 • Систина
 • Жан Митрев
 • БАЕР – Скопје
 • Комед
 • Биомедика
 • Македонија лек