Micro Tel

РАБОТНИ МЕСТА

ЕЛЕКТРОТЕХНИЧАР – за поправка на електроника

Потребни квалификации

Работни задачи:

– Дијагностика и откривање на дефекти

– Поправка на дефекти до детектирање и менување на компоненти

Потребни вештини:

– Практично познавање на електроника

– Познавање, ракување и активно користење на мерни инструменти

– Ракување и употреба на алат за лемење и одлемување

– Одговорно извршување на работните обврски во зададени рокови

Потребни квалификации:

Завршено минимум Средно образование (Електротехника, Електроника, Слаба струја)

– Работно искуство ќе се смета за предност

– Подготвеност за самостојно и тимско извршување на работните задачи

– Познавање и користење на основни компјутерски програми

– Возачка дозвола Б категорија (не е задолжително)

Фирмата нуди:

– Континуирано стручно и индивидуално унапредување

– Соодветно подготвени работни услови

ЕЛЕКТРОТЕХНИЧАР – за тестирање на корисничка опрема

Потребни квалификации

Работни задачи:
– Проверка и тестирање на кориснички уреди за интернет и телевизија

Потребни квалификации:
– Завршено минимум Средно образование (Електротехничка струка но не е задолжително)
– Работно искуство ќе се смета за предност
– Подготвеност за самостојно и тимско извршување на работните задачи
– Познавање и користење на основни компјутерски програми
– Возачка дозвола Б категорија (не е задолжително)

Фирмата нуди:

– Континуирано стручно и индивидуално унапредување

– Соодветно подготвени работни услови

МАНУЕЛНА РАБОТА – за склопување и препакување

Потребни квалификации

Работни задачи:

– Расклопување и склопување на телекомуникациски уреди

– Чистење и препакување на телекомуникациски уреди

Потребни квалификации:

– Средно образование

– Способност за извршување на мануелни активности

– Вештини за употреба и работа со рачен алат

– Одговорно извршување на работните обврски во зададени рокови

– Способност за самостојна и тимска

Испрати апликација за вработување со кратка биографија на:

ДТУ „Микро Тел“ ДООЕЛ – Скопје
ул. Февруарски Поход бр. 48 лок 5
1000 Скопје, Република Северна Македонија

Или на следната електронска пошта:  job@mt.mk

Ние сме компанија за услуги со над 15 години историја. Со нашите услуги, им помагаме на нашите клиенти да се концентрираат на нивната основна дејност. Ние ги поддржуваме нашите клиенти во планирање, проектирање, модернизирање, одржување и поправка на нивната технологија и уреди и се грижиме по продажба за нивните производи кај нивните клиенти овозможувајќи и целосна логистика. На овој начин, нашите вработени придонесуваат за корпоративниот успех на  „Микро Тел“  секој ден.