Micro Tel

ОСТАНАТА ОПРЕМА

Микро Тел исто така реализира и тест и поправки на многу уреди плочи од останта опрема како што се: Индустриска електроника, Медицинска опрема, Компјутерска опрема, Електроника од автоматика, Електроника од климатизација, Електроника од банкомати, Електроника од паркомати и други уреди и плочи. Со нај современи методи, алати, инструменти и технологија успеваме да реализираме поправки и на нај современа опрема и тоа од многу познати светски производители. Со тоа на нашите клиенти им обезбедуваме брза, професионална и квалитетна услуга која им овозможува намалување на потребниот број на резервни уреди и плочи за редовно одржување со што значително им се намалува трошокот.

 

 

 

  • Industrial Electronic
  • Medical Equipment
  • Automation Electronics
  • Air Conditioning Electronics
  • ATM Electronics